Monty’s Dog Beach najpoznatiji je hrvatski brend plaža za pse! Evo gdje se nalaze…

Već osam godina najpoznatiji hrvatski brend plaža za pse Monty’s Dog Beach atrakcija je za domaće stanovnike i brojne turiste koji dolaze na jadranske destinacije isključivo zbog ove mediteranske oaze za pse i njihove vlasnike. Nakon Crikvenice i Raba Monty’s Dog Beach ovo ljeto širi se na globalno tržište otvarajući atraktivne plaže za četveronožne ljubimce u Portorožu i Los Angelesu.

Otvaranjem ovog koncepta u Sloveniji i Kaliforniji supružnici Montanari-Knez, Igor i Ruby, ističu kako su ponosni na prepoznati rad i trud od dugogodišnjih gostiju koji se uvijek vraćaju na destinaciju te im daju motivaciju za nove poduzetničke pothvate:

“Dobivanje koncesije u Long Beachu za Monty’s Dog Beach je presedan te sam neizmjerno ponosan da možemo reći kako smo prvi Hrvati s ovakvim konceptom beach bara u Kaliforniji. Monty’s Dog Beach Los Angeles nalazi se na plaži s predivnom pješčanom terasom, velikim ugostiteljskim objektom i ogromnim parkingom s 800 parkirnih mjesta”, ističe Igor Montanari-Knez.

Paralelno uz otvaranje beach bara u dalekoj Kaliforniji sprema se rezanje vrpce u Portorožu: “Kako na naše plaže u Crikvenici i Rabu dolaze brojni gosti iz Slovenije sa svojim ljubimcima došli smo na ideju širenja pa će i Slovenija dobiti svoj Monty’s Dog Beach koji ni po čemu neće zaostajati za već postojećim. Cilj nam je iz godine u godinu rasti i razvijati poslovanje te kvalitetu usluge”, govori Ruby Montanari-Knez, koja je ujedno zadužena za vođenje objekata i osmišljavanje autentične ponude za ljubitelje pasa koja se proširuje svakoga ljeta.

Osim što četveronožni ljubimci mogu uživati u psećem pivu, prirodnom sladoledu i ostalim psećim poslasticama te aktivnostima na plaži u psećem parku, tijekom srpnja i kolovoza Monty’s Dog Beach predstavlja jedinstveni koncept psećeg kina na plaži nazvanom Pawesome Summer Cinema spajajući jednostavnost mediteranskog načina života s inovativnošću.

Monty’s Dog Beach prvi je postavio standarde ugostiteljske kvalitete na našoj obali koji psima i vlasnicima pruža pseću plažu koja postaje simbol Jadrana, a širenjem na globalno tržište domaći brend kreće u osvajanje svijeta.

Više informacija o ponudi beach barova i novostima brenda možete saznati na Monty’s službenim stranicama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed