Mogu li se traperice nositi bez tenisica? Naravno da mogu!

U proteklih nekoliko modnih sezona tenisice su opasno ušle u fokus brojnih žena koje su ih, posebno dizajnirane i zanimljivo ukrašene birale kao zamjenu za salonke i balerinke. Na početku novog modnog desetljeća, čini se kako su se šminkerice zasitile trenirki, tajica, trapera s elastinom i tenisica, pa su već ulicama brojnih metropola prošetale svoje nove proljetne cipele najavljujući i modni trend kad je o proljetnim cipelama riječ. Evo koja su tri modela apsolutni pobjednici:

  • Salonke zaobljenih vrhova s blok potpeticom koja je vrlo stabilna i ugodna, čak i ako pješaćite do posla. Mogu biti klasične, jednobojne, dvobojne (kontrast svijetlo-tamno) ali i stilizirane salonke koje ulaze u sferu sandala (otvorena peta, detalj oko nožnog zgloba).
  • Koleđice ili brodarice koje su napravljene od mekane kože s ukrasom na donjem dijelu cipela i obično se nose na bosu nogu ili u kombinaciji s nevidljivim stopalicama.
  • Klasične štikle s vrhom u špic i tankom petom. Kod odabira ovih cipela vrijedi samo jedno pravilo – neka budu u što jačoj boji i kao takve vidljiv detalj u kompletnom outfitu.
Trenutno nema komentara

Comments are closed