Modno usklađivanje mame i kćeri – evo na što trebate paziti!

Iste odjevne kombinacije za male i velike šminkerice, odnosno majke i njihove djevojčice u potpunosti je zaludila fashionistice pa ne čudi kako je puno modnih brendova koji ne odolijevaju ovom trendu. Popularni poljski brend Reserved jedan je od njih koji sa svojom kolekcijom Mini Me oduševljava mame i kćeri koje su spremne za modno usklađivanje, Posebno oduševljavaju univerzalni dnevni odjevni predmeti koji podjednako šik izgledaju u malim i velikim veličinama a koji svojim krojevima odgovaraju svim situacijama u kojima će se šminkerice u paru naći. Znajte – vaša mala šminkerica će obožavati to što nosite istu odjeću, ali vi ipak pazite na ovo:

fashion-moda-mame-kćeri-reserved-modnialmanah
  • Prilikom usklađivanja odjevnih predmeta krenite od sebe. Odaberite ono što vam odlično pristaje i što stilom odgovara situacijama u kojima se nalazite. Tek tada krenite s odabirom vašeg outfita u dječjim veličinama.
  • Modno usklađivanje podrazumijeva nošenje istih odjevnih predmeta, ali i stila koji će biti usklađen s bontonom. Zato pazite na sljedeće – odabran total look ne smije biti previše dječji za mamu, ali niti previše ozbiljan za malu šminkericu.
  • Birajte komade koji su napravljeni od ugodnih tkanina ali i čiji krojevi omogućuju lagano nošenje
  • Znajte i to da se modno usklađivanje odnosi i na nošenje istog modnog stila- to je za one mame i kćeri koje žele biti drugačije od ostalih.
  • Nosite kvalitetnu odjeću napravljenu od provjerenih materijala. Uvijek dobro pogledajte etikete na odjeći.

Gdje naći inspiraciju za nošenje ovog total looka? U Reserved web shopu nalazi se prekrasna kolekcija koja priča priču o ljubavi mame i kćeri. Potražite inspiraciju…

fashion-moda-mame-kćeri-reserved-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS