Modno proljeće ELFS-a u znaku velike samostalne revije

Nakon više od dvanaest godina djelovanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić koji stoje iza brenda ELFS, najavljuju pravi modni spektakl. Mjesto radnje Muzej automobila Ferdinand Budicki u kojem će u četvrtak 2. ožujka prvom velikom revijom u samostalnoj produkciji predstaviti žensku i mušku kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

Ovaj je popularni dvojac svojim revijama oduvijek pomicao granice, a prepoznatljivi zabavni show, razrađen do najsitnijih detalja, ove će godine imati i humanitarnu notu. Naime, udruga „RTL pomaže djeci” ove godine slavi deset godina djelovanja, a obilježavanje slavljeničke godine započinje upravo suradnjom s ELFSIMA koji će povodom svoje prve samostalne revije prikupljati donacije za daljnji rad udruge. Tako će svi oni koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju i jedinstvenu priliku da iz prvog reda otkriju najnoviju ELFS modnu bajku.

Kolekcija za toplije doba godine bazirana je na nosivim komadima uz praktične detalje poput naočala, modnog nakita i tenisica, a reviju će nositi atraktivne domaće manekenke i manekeni.

elfs-fashion-modnialmanah

Pokrovitelji prve samostalne revije modnog dvojca ELFS su Mercedes-Benz Auto Gašparić koji će se pridružiti na pisti s novom generacijom Mercedes-Benz E-klase, zatim Nivea koja donosi dodatni retro prizvuk svojom linijom Hairmilk proizvoda za njegu kose te Teta Violeta čiji su Limited Edition Pure Love i Sweet Impulse omekšivači osmišljeni kao luksuzan tretman za omiljene komade odjeće te ih preporučuje ELFS. Tu su još i Jana Kolagen Beauty, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS