Modni vjesnici proljeća: nosit ćemo žutu i narančastu, mini torbe, cipele u “špic”…

Na početku smo još jedne modne sezone. Pripremite se! Ovog će se proljeća i ljeta nositi modne 50-te! Svila, ženstveni modeli, retro elegancija, boja pudera, ali jarke boje poput narančaste, žute, plave.

Evo prijedloga za shopping listu:
CIPELE Sve smo mi osjetljive na cipele. Neke zato što imajucipele modni almanah problema sa stopalima, a neke zato jer žele biti u korak s trendom. Ovog su proljeća u trendu cipele na visoku potpeticu i to prozirne cipele, platforme, cipele zaobljenih ili kvadratnih vrhova. Nosit će se cipele u boji pudera, zlatne i to s malom potpeticom i u strogi ‘špic’. Ovakve su se cipele nosile i u kasnim 80-tim, pa dobro pogledajte podrume. Možda posjedujete cool retro model kojeg ćete samo malo osvježiti kod postolara.

MINIJATURNE TORBE Torbice su modni začin svake kombinacije i sve je više šminkericakoje u sezoni kupe i do nekoliko modela kako bi ih mogle kombinirati uz raznoliku odjeću. Hoće li se ovosezonski trendovi lako kombinirati? Hm! U trendu su sve samo ne jednostavne torbe. Modeli su ukrašeni perlama, tkaninom, čipkom, proštepane, s prozirnim detaljima, lancima ili trakama. I kako smo mogli zaključiti još ove zime, velike torbe su out, a proljetni imperativ mala slatka torbica koja će se moći prebaciti preko boka i u koju će moći stati samo nešto novca, ruž za usne i mobitel. Napokon ćemo rasteretiti ramena.

BOJE Iako su najavljene umjerene modne 50-te, sve je više šminkerica koje će ovog proljeća nositi jarke nijanse. I to poput narančaste, žute ili crvene boje koje su nosile naše mame i bake. Isto tako ne zanemarite bež, boju karamela s elementima koralja, lila, krem i sve nijanse breskve i banane. Boja akvamarina, nude ili boja kože kao i igra bijele i crne idealne su za večernje izlaske. Čini se kako će ovo biti vesela i razigrana modna sezona. Baš joj se veselimo!

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana