Modni savjeti za male spavače

Oblačenje pidžame, čitanje pričica, gledanje televizije, ušuškavanje…sve su to rituali prije spavanja vašeg mališana. Kako bi vaši klinci spavali što mirnije i slatko snivali potrebno im je obući kvalitetnu odjeću za spavanje.

Mame naučite ovo!
• Noć je vrijeme kada se vaše dijete odmara i sakuplja energiju za novi dan, baš kao i mi. Prilikom odabira pidžame razmišljajte o slijedećem – ugodnim tkaninama i modelima koji ne sputavaju.
• Za razliku od onog što odijevamo tijekom dana (modni trendovi slojevito odijevanje), pidžama ne trpi eksperimente. Zato prije nego li kupite slatku pidžamu s volanima na guzi, ovratnikom oko vrata, velikim gumbima dobro razmislite kako će se odraziti na dijete koje spava.
• Prioriteti prilikom kupovine pidžame bi trebali biti: vrsta tkanine (pamuk, frotir), kroj (da ne steže ili grebe), i na kraju boja. Iako je mrak u sobi, boja pidžame uvelike doprinosi formiranju raspoloženja. Mirne boje će vašem djetetu pružiti jasnu i nedvosmislenu poruku da je vrijeme za odmor i san, za razliku od jarkih – koje potiču na igru.

Mi volimo pidžame s potpisom Orchestre. I ne samo mi, već i mame duljem svijeta. Pogledajte modele i uvjerite se u savršenu kvalitetu i same. I da, učlanite se u Orchestra klub i kupujte pidžamice cijele godine 50%povoljnije!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS