Modni klasik – rublje u boji kože!

Moda ima svoj put, a na njemu se nalaze novi krojevi i spojevi tkanina koji nas osvajaju na prvu. No, kad krenemo s odijevanjem kreće i novi problem – što je s rubljem? Nosi li se bijeli grudnjak ispod bijele košulje i kako sakriti crni grudnjak ispod male crne haljinice? Odgovor daje nude nijansa koja je davno nastala kao boja koja predstavlja vašu drugu kožu. Upravo zato, nude rublje ulazi u modne uđbenike kao must have baze svakog ormara, baš kao što su to i jednostavna mala crna haljina, klasične salonke, baloner, dobre traperice…

Koje nude modele rublja trebate?
Klasičan grudnjak u vašoj veličini (pazite da prsa ne kipe) s naramenicama koje se mogu transformirati ovisno o krojevima koje nosite. Kako bi bio nevidljiv neka bude potpuno glatkih košarica.

fashion-moda-rublje-modnialmanah
Lisca Alegra – 285,00 kn

Gaćice koje laskaju figuri tijela – koje su toliko duboke da u njihov rub ulazi donji trbuh ako ga imate (umjesto da se prelijeva preko ruba). Neka budu bez rubova kako bi bile neprimjetne ispod kože.

fashion-moda-rublje-modnialmanah
Lisca Sonia gaćice – 145,00 kn

Steznik koji djeluje na kritičan dio tijela, stvarajući problem građe tijela manjim ili nevidljivim.

fashion-moda-rublje-modnialmanah
Lisca steznik Bella – 239,00 kn

Nude potkošulja od mikrofibre ili pamuka koja prati liniju tijela. Posebno je ovaj komad potreban ukoliko nosite prozirnu odjeću.

fashion-moda-rublje-modnialmanah
Lisca potkošulja Aura – 109,00 kn
Trenutno nema komentara

Comments are closed