Modna inspiracija – Hrvatska! Evo komada s kockicama i zastavama kojima je teško odoljeti!

Kombinacija crvenih i bijelih kockica, stilizacija zastave ali i lijepe poruke na odjeći samo su neki elementi koje želimo nositi na odjeći- kako bismo bodrili naše sportaše, pokazali nacionalno jedinstvo ali i obilježili dane kakvi su danas. Tražeći inspiraciju za total look koji bi se i na modni način obilježio današnji dan, Dan domovinske pobjede i domovinske zahvalnosti otkrili smo odličnu stranicu Ekipa zapravo web shop u kojem se nudi velik izbor kreativnih rješenja kojima je modna inspiracija Hrvatska. Cijene su odlične, skala veličina impozantna (od S do 4XL), a kvalitetna tkanine ugodna za nošenje.

Evo koji su nam favoriti iz ženske kolekcije:
Duks s odličnom porukom Vjera, ljubav, domovina koja dolazi u nekoliko različitih boja i u skali veličina do 4XL-a.

fashion-modna-inspiracija-hrvatska-ekipa-modnialmanah

Hudica koja na leđima ima prekrasnog leptira čija krila prekriva zastava. Ovaj model je uniseks pa ga možete nositi i u paru.

fashion-modna-inspiracija-hrvatska-ekipa-modnialmanah

Klasična pamučna majica ravnog kroja s velikim leptirom čija krila prekriva zastava. Ovaj model majice je uniseks i dolazi u nekoliko različitih boja. Nama je najljepša bijela jer se najbolje ističe slika.

fashion-modna-inspiracija-ekipa-modnialmanah

Tajice čiji su bočni dijelovi upotpunjeni kockicama. Odličan model hlača za sve one koje vole kockice ubaciti i u svoje dnevne outfite.

fashion-modna-inspiracija-ekipa-modnialmanah

Topić prekriven kockicama odličan je ljetni začin svake kombinacije. Možete ga nositi uz kratke hlačice i suknje, ali i uz tajice koje na bočnim dijelovima imaju kockice.

fashion-modna-inspiracija-ekipa-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS