Moda i horoskop – evo 5 znakova koji su najveći šminkeri Zodijaka!

Bez obzira vjerujete li im ili ne, u trenutku našeg rođenja zvijezde su se nekako ‘složile’ određujući našu osobnost i individualnost, naš horoskopski znak. Naravno, pravila i dnevni savjeti koje čitamo u novinama nisu za sve primjerice Ribe ili Škorpione, jer natalni horoskop dubinski analizira vašu osobnost, ali karakterne osobine su više-manje ono što opisuje većinu pripadnika određenog horoskopskog znaka. Tako je uvriježeno da Lav mora biti uvijek u centru pažnje, sa su Škorpioni najbolji ljubavnici horoskopa, Jarčevi da su štedljivi (često i škrti), Djevice turbo pedantne…

lifestyle-fashion-horoskop-zodijak-modnialmanah

A što je s modom i uživanjem u njezinim ljepotama? I tu su neki horoskopski znakovi više fashion od ostalih. Horoskop je zabavan, pa na zabavan način čitajte dalje. Pišemo o pet znakova koji se i u ovoj sezoni znati zašto peglaju svoju karticu!

Škorpion – voli biti u centru pažnje, ali na elegantan način. U trendovima vidi samo ono što naglašava njegovu osobnost, birajući jednostavne ali i moćne tkanine poput kože, svile, baršuna. Njih će privući neobični krojevi i skupi odjevni predmeti.

Lav u jesenskoj će sezoni ‘vrebati’ krzno, zlato, jarke boje, ultimativne trendove koje će nositi među prvima. Lav vidi i voli biti viđen u svemu što nosi. Kad je u pitanju potrošnja – ponaša se na ‘no limit’ način!

Ovan voli modu i prilikom kupovine ne voli kombinacije. Uvijek ga privlače komadi koje će kombinirati na samo sebi svojstven način. Ovaj horoskopski znak osjeća sigurnost kad u ormaru ima bazne komade odjeće koje može nositi godinama. Uz naravno bljeskove trendy look-a.

Riba jako voli modu i ne kupuje nužno trendove. Kupuje ono što joj se sviđa i što je inspirira za stvaranje individualnog modnog stila. U njezinom ormaru se krije pravo carstvo- ovo je jedini horoskopski znak koji odjeću čuva uz komentar ‘možda se ponovo vrati u modu’.

Blizanci su žrtve trendova i dobro se osjećaju u kombinacijama viđenim u medijima. Uvijek su dobro odjeveni ne razmišljajući kako to laska njihovoj osobnosti. Vole pomodnosti i zabavlja ih činjenica da ‘šokiraju’ svojom pojavom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed