Missice Turizma Svijeta oduševljene Ziajom

Hrvatska je ove godine bila domaćin prestižnom izboru za Miss Turizma svijeta, a ljepotice iz 40-tak zemalja boravile su u Zagrebu i Istri pripremajući se na finalni izbor. Nakon 10-tak dana uživanja u ljepotama naše zemlje kući su se vratile s nekoliko zajedničkih iskustava: Hrvatska ima prekrasnu prirodu, gradove, ljudi su ljubazni, fina je hrana i da ta Ziaja – kako može biti tako savršena!?

Naime, za vrijeme priprema Ziaja je svakoj od finalistica, na osnovi skena kože darovala proizvode za njegu kako bi se predstavila kao brend ali i testirala vlastite proizvode na različitim tipovima kože i beauty navikama. Na kraju smo dobili komentar da su proizvodi iznenadili i nadmašili očekivanja, ali i neke intimne komentare pojedinih finalistica.

„Ziaju koristim u svojoj svakodnevnoj njezi već neko vrijeme, no znate kako je – mama i ja uvijek koristim isto. Sad sam se oduševila linijom Kozje mlijeko nakon kojeg mi je koža mekana i sjajna“ – komentirala je Miss Turizma Srbije, Sara Mitić.

ziaja-beauty-modnialmanah-miss-tourism-world

Njezina kolegica Emilija Peševska, Miss Turizma Bugarske nadovezala se oduševljeno na Ziaja cacao maslac kojeg je kao suvenir ponijela kući. – „Odlično miriši i koža se super sjaji. Za ljeto će biti odličan suputnik na svim mojim putovanjima. Čini mi se da su mi noge tamnije od njega. Vidim super zadržava boju što je u vrijeme sunčanja odlično imati pri ruci.“

ziaja-beauty-modnialmanah-miss-tourism-world

Ziaja linijom za njegu kose Argan & tsubaki oil posebno se oduševila lijepa Miss Turizma Taiwana, Hsieh Ling Tzu, čija je kosa tanja, ali oštra. Nakon samo jednog pranja kose i njege kosa dobiva volumen i lako se oblikuje.

ziaja-beauty-modnialmanah-miss-tourism-world

Kako je tijekom priprema u Istri bilo vruće, Miss Turizma Slovenije, prekrasna Ariana Hodžić potražila je osvježenje u Acai Antioxidation toniku s hijaluronskom kiselinom kojeg možete tijekom ljeta držati u hladnjaku i po potrebi pošpricati na lice.

ziaja-beauty-modnialmanah-miss-tourism-world

Acai linijom oduševila se i temperamentna Miss Turizma Brazila, Maria Carolina Rodriguez, koja nije krila oduševljenje gustim teksturama Ziaja proizvoda i činjenici kako se kreme i maslaci super upijaju u kožu ne ostavljajući masni trag.

ziaja-beauty-modnialmanah-miss-tourism-world

Trenutno nema komentara

Comments are closed