Mišići na rukama su se opustili i pojavili su se ‘leptirići’? Evo rješenja!

Ni sami ne znate kako, ali evo ih – pojavili su se ‘leptirići’ na unutarnjem dijelu ruku. Puni su celulita i kože koja beživotno visi na vašim rukama. Dok ne krene sezona otkrivanja tijela posebno vrijeme kad ćete nositi majice s kratkim rukavima ili bez njih, navucite kompresivne rukave i intenzivno koristite ruke. Dok pišete na računalu, spremate stan, dok čistite ili se igrate s djecom vaši kompresivni rukavi rade svoj posao.

U čemu je tajna? Silver Wave rukavi dolaze iz kolekcije u kojima su i istoimene tajice koje su napravljene od aktivne mikromasažne tkanine bakteriostatskih vlakana s ionima srebra koji održavaju kožu čistom, suhom i zdravom. Nosite li ih po preporuci, svaki dan u trajanju od 8 sati dnevno ruke će nakon određenog vremena biti drenirane, a celulit će nestati.

Kako se odijevaju ovi rukavi? Postupak je vrlo jednostavan – rukave navucite na jednu i drugu ruku, te preko njih nosite omiljenu odjeću. Mekan je i ugodan, za cjelodnevno nošenje a ono što dodatno oduševljava je činjenica kako aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. Vama je dan zbor želite li rukave u crnoj ili bež boji.

Znate li? S potpisom talijanskog brenda Solidea dolazi čitava paleta proizvoda a urbane žene su najvišim ocjenama ocijenile anticelulitnu liniju proizvoda Silver Wave namijenjenu oblikovanju, poboljšanje performansi i stvaranje glatkije, zategnutije siluete.Sve proizvode iz ove kolekcije karakterizira snažna kompresija koju liječnici propisuju nakon liposukcije, što u trenu oblikuju vašu siluetu dok pomaže vašim mišićima da rade najbolje.
Njihova patentirana tkanina s 3D valovima vrlo je fleksibilna tako da se možete savijati i rastezati s lakoćom. Masiraju kožu svakim pokretom kako bi potaknule cirkulaciju. Osim toga, ioni srebra koji inaktiviraju bakterije održavaju kožu svježom i suhom.

Gdje kupiti? Rukavi, kao i svi ostali Silver Wave modeli dostupni su u web shopu, a kupujete li ovih dana, prilikom plaćanja upišite kod ALMA15 koji vam omogućava kupovinu uz popust od 15%.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS