Mia Dimšić danas svira i pjeva u Osijeku!

Živite li u Slavoniji, danas ne propustite koncertnu promociju novog albuma jedne od najboljih kantautorica na domaćoj glazbenoj sceni Mije Dimšić. Mjesto radnje – osječki HNK s početkom u 19h. Mijini gosti na koncertu bit će izvanredni Neno Belan i jedan od ponajboljih hrvatskih gitarista, Ante Gelo, koji je svoj svirački i aranžerski pečat dao i Mijinom albumu prvijencu. Izvanredan Mijin prateći bend predvođen klavijaturistom Zvonimirom Glibušićem, s Nenadom Dujmićem na gitari te sjajnom ritam sekcijom uz Darija Hleba na basu i Danijela Peršića na udaraljkama dodatno u potpunom je skladu s njenim izvođačkim senzibilitetom te će danas dodatno naglasiti Mijine vokalne sposobnosti.

Znate li?
Prošla, 2016. godina u Mijinom je životu obilježio hit “Život nije siv”, prvi put izveden na Splitskom festivalu a ime i neponovljivi glas jedne od najperspektivnijih pjevačica u Hrvatskoj radijski valovi pronijeli su diljem zemlje. U 2017. je Mia krenula sjajnim debitantskim nastupom na Zagrebačkom festivalu, gdje se predstavila pjesmom “Sanjaj me”, koja je već u prvim tjednima emitiranja suvereno zavladala radijskim i televizijskim eterom. Sve je kulminiralo s čak četiri nominacije za najprestižniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj, Porin, i to u kategorijama u kojima vlada iznimno jaka konkurencija. Mijino autorsko djelo, pjesma “Život nije siv” tako je konkurirala za Pjesmu godine, a iznimna glazbena produkcija Branimira Jovanovca donijela je nominacije za Najbolju snimku i Najbolju produkciju. Spot za pjesmu “Život nije siv” u režiji talentiranog Borisa Sekulića osvojio je Porina za Najbolji video broj. Album prvijenac “Život nije siv” kruna je dosadašnje Mijine karijere, a veliki rast popularnosti mlada pjevačica može zahvaliti svježini koju je uz svoj autorski i produkcijski tim unijela u radijski i televizijski prostor, što je publika iznimno brzo prepoznala.

mia_dimišić_koncert_modnialmanah

Mijin prvi studijski album donosi nam njene dosadašnje hit singlove “Život nije siv”, “Sanjaj me”, “Slobodna” i “Budi mi blizu”, ali i šest potpuno novih pjesama koje svježinom, produkcijskim standardima i autorskom inovativnošću Mije Dimšić, Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera, predstavljaju kvalitativni pomak na hrvatskoj glazbenoj sceni. Uz sjajni album dolazi i poklon DVD Mijinog spektakularnog prvog samostalnog koncerta u KD Vatroslava Lisinskog, na kojem je iznimno emocionalnim izvedbama mlada pjevačica oduševila publiku.

Trenutno nema komentara

Comments are closed