Maskica na usne, a na oči nove boje sjenila! Donosimo tri savjeta kako odabrati pravu paletu!

Modne 70-te i lude 2020-te naučile su nas slijedeće – želimo li biti odgovorne, ali i stylish bez obzira na činjenicu da maskica pokriva polovinu lica, ne odustajemo od make up-a! Posebno očiju koje izražavaju emocije i postaju središte našeg lica.

Budući da mnoge od vas otkrivaju kako su upravo u ovoj godini otkrile neke nove boje sjenila, maskara, ali i usvojile trikove kad je make up u pitanju, danas pišemo o prekrasnim Pupa paletama koje dolaze u 10-tak različitih nijansi koje se međusobno mogu kombinirati tijekom šminkanja.

beauty-sjenilo-modnialmanah-makeup-oči

Koja tri beauty savjeta trebate prilikom odabira idealne palete?
• Boje koje se kriju u paleti uvijek dobro pogledajte. Vidite li ¾ boja koje biste rado stavile na svoje kapke paleta je za vas.
• Pazite na izgled sjenila – mat ili sa šljokicama pitanje je sad? Da biste uvijek izgledali fresh, važno je kombinirati sjenilo satenskih ili mat završetaka te kremastih ili puderastih tekstura. Šljokice, posebno u kutovima očiju daju svježinu licu.
• Hladne ili tople boje sjenila? Odgovor će dati vaša boja očiju, puti i kose. Imate li plave oči, svijetlu kosu i svijetli ten birajte palete u kojima se nalaze plavi i zeleni tonovi sjenila. Brinetama smeđih očiju pristaju palete s ljubičastim nijansama. Ne zaboravite i na nude tonove u paletama koji su zapravo i odlična baza za sve nas.

Trenutno nema komentara

Comments are closed