Masaža i u trudnoći!

Svakodnevne promjene na tijelu, ali i stres kojim smo izloženi, čak i tijekom trudnoće ostavljaju svoje posljedice. Upravo zato ne propustite blagodati masaže čak i u vrijeme najljepših mjeseci vašeg života. Raspitajte se o masažama koje su dobre za vas i bebu, ali i pripremite proizvode uz pomoću kojih ćete na zdrav način nahraniti kožu, opustiti se i rječiti stresa.

ZIAJA MASSAGE OIL RELAXING je proizvod kojeg trebate! Riječ je o ulju za masažu s mirisom cedrovine i relaksirajućim učinkom. Preporuča se za svakodnevnu upotrebu. Sadrži vitamine E i F koji savršeno omekšavaju i regeneriraju kožu. Neutraliziraju slobodne radikale i prolongiraju starenje kože. Vraća koži elastičnost i mekoću, te pruža osjećaj ugode i opuštenosti. Učvršćuje kožu i reducira celulit. Ne sadrži konzervanse. Pakirano u praktičnoj ambalaži s pumpicom koja olakšava doziranje i upotrebu. Ne ostavlja tragove na odjeći.

ziaja_beauty_masaža_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS