mark. Oh So Tokyo nova beauty priča iz Avona

Iskoristivši energiju i živost Tokija, Avon lansira mark. Oh So Tokyo, novu make-up kolekciju nadahnutu ovom japanskom metropolom. Sastoji se od pet visokotehnoloških proizvoda koji sadrže živopisnu ilustriranu ambalažu – stvorenu u partnerstvu s japanskom umjetnicom Kanakom Sasaki. Kolekcija dodaje nove formate i tehnologije Avonovom portfoliju, zadržavajući, ali i predvodeći svjetske trendove šminkanja.

Slikarica i ilustratorica, Kanako Sasaki u svojim radovima obuhvaća širok spektar bogat akvarelom i apstraktnim potezima. Kao stanovnica Tokija, nadahnuta je gradskim kontrastima. “Imala sam dojam da su boje Tokija malo jače od tradicionalnih japanskih boja. Međutim, radeći na ovoj kolekciji, otkrila sam da Tokio ima i nježnu snagu, te sam napravila apstraktnu sliku koja spaja obje karakteristike. Mark. Oh So Tokyo kolekcija je djelo koje sadrži mnoštvo elemenata u jednom, kao što su smjele crte s pokretima, nježni cvjetovi trešnje, igra bojama i dodir kozmetike.”

Jedan od najinovativnijih proizvoda u kolekciji, Hidratantni primer za lice, svilenkasta je gel podloga koja priprema kožu, te se uklapa u japansku beauty tradiciju stvaranja savršene baze za nanošenje šminke.

Electric sjenila za oči također uvode novu tehnologiju. Baza je prah, ali pigmenti su magnetno nabijeni, što prahu omogućava da zadrži oblik i dimenzije. Dostupne su u očaravajuće četiri nijanse, imaju metalik finiš za hrabar grafički look, trenutni hit na ulicama Tokija.

Ombre paleta za lice je inovativna 2-u-1 formula u kojoj mat rumenilo susreće blistavi highlighter. Dvije savršeno koordinirane nijanse koje u kombinaciji pružaju prirodno zdrave boje. Može se nositi visoko na obrazima ili nisko za poseban izgled poput obraza prirodnog zarumenjenih od zime. Dostupno u tri nijanse.

Boja za obraze i usne predstavlja 5 svestranih nijansi koje se mogu nanositi na obraze ili usne. Vodonepropusna, ljepljiva tekstura omogućava igru boja i intenziteta.

Calligraphy tuš za oči ima fleksibilan tanak vrh koji omogućava stvaranje ultra preciznih poteza bez poteškoća, uz jednostavno nanošenje. Dostupan u crvenoj, plavoj i crnoj boji, ovo je idealan alat za dodatno igranje bojama i linijama na vašem oku.

O mark. kolekcijama
mark. je ultimativan brend za sve makeup entuzijastice. Lansiran 2017., osmišljen za žene koje svoje lice koriste poput umjetničkog platna, za stvaranje osobne kreacije. Za nju, svaki je dan nova mogućnost za novu kreaciju, obožava makeup inovacije, igru bojama i teksturama, uživa u svakodnevnoj, lako dostupnoj, umjetnosti. Mark. make-up dizajniran je da ženi pruži slobodu kreativnosti i slavi njezinu individualnost.

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed