Malo ste pretjerali sa sunčanjem? Evo kako pomoći koži!

Iskreno, mi smo ti koji smo odradili snimanje na suncu i u redakciju došli ‘sprženi’. Zategnute i crvene kože, žedni i iscrpljeni. Dok smo sjedili u hladu i smišljali način kako se što prije revitalizirati, stigao nam je press kit sa Afroditinim proizvodima za dugo toplo ljeto! Za nas taj dan nešto najvrijednije što smo mogli isprobati-i muški i ženski članovi naše redakcije!

Naravno, odmah smo selektirali sadržaj kutije i izdvojili proizvode koje smo odmah i isprobali. U fokusu su nam bili (stvarno odličan) gel za njegu nakon sunčanja s Aloa verom i maglica za lice kojom smo ‘sanirali’ crvenilo lica i (zagorenost) dekoltea. Nismo ni sanjali da ćemo tako brzo isprobati Afroditine novitete koje vam u nastavku i recenziramo! Za sve one koji brzo ‘uhvate’ sunce i pocrvene!

SUN CARE ALOE VERA gel bio je prvi proizvod kojeg smo uzeli! Riječ je o gustom gelu, bez mirisa. Lako se nanosi na kožu i jako brzo upija, ne ostavljajući ‘mokri’ trag na tkaninama. Kad smo pročitali njegov sastav, za osjećaj lakoće kože i smanjivanje zategnutosti, zaslužna je Aloe Vera Barbadensis iz čijih je listova istisnut gel. Upravo on, u samo jednom nanošenju i u našem slučaju, regenerira kožu, smiruje crvenilo i smanjuje ljuštenje što smo vidjeli i nekoliko sati kasnije. Na proizvodu piše da je uz njegu nakon sunčanja odličan i u njezi tijela nakon depilacije i brijanja, te da ublažava ubode insekata.

beauty-afrodita-sun-care-modnialmanah-koža-njega

MAGLICE ZA LICE – relativno su novi proizvodi na beauty sceni, ali toliko su dobri tijekom ljetnih mjeseci da ih žene obožavaju. Iskreno, mi smo im vidjeli svu moć nakon što smo se pogledali u ogledalo. Sva sreća sa smo, usprkos jakom suncu, nekad skinuli naočale 😊. Uglavnom Afrodita u svojoj ljetnoj kolekciji ima dvije takve maglice – SUN CARE COCO JOY i SUN CARE SUMMER JOY! Sastav prve čine kokosova voda i aloe vera – 99,9 % prirodna formula koja osvježava kožu, smiruje i pruža potrebnu vlagu. Pomaže u aktivnoj regeneraciji stanica kože i smiruje od sunca pocrvenjelu kožu. U drugoj se nalazi mineralne voda s mirisom ‘Marmelade’ koja je Afroditin hit proizvod i za ovo ljeto. Ova maglica pruža aktivnu hidrataciju koži i pomoću mineralnih tvari pomaže u prijenosu vlage u kožu. Bez obzira koju odaberete- mi smo tada i jednu i drugu proizvod je potrebno protresti i ravnomjerno raspršiti po koži. Savjet više: Prvo nanošenje maglice napravili smo s proizvodom koje je bilo na sobnoj temperaturi. Isijavanje od vrućine se smirilo tek nekoliko sati kasnije kad smo na lice i dekolte obilno našpricali rashlađenu maglicu. Nevjerojatno koja ugoda!

beauty-afrodita-sun-care-modnialmanah-koža-njega

I na kraju – isprobali smo i FREE gel za tuširanje koji u svojem sastavu ima 100% kokosovu vodu. Blagog je mirisa i odlično smiruje nadraženost kože pripremajući je za kvalitetnu njegu.

beauty-afrodita-sun-care-modnialmanah-koža-njega

Želite li isprobati ove proizvode- detalji su na web shopu https://webshop.afroditacosmetics.com/cro

Trenutno nema komentara

Comments are closed