Mali trikovi za odabir prave vjenčanice!

Krećete li ovih dana u potragu za idealnom vjenčanicom, ne zaboravite obratite pažnju na sitnice koje će biti ključne u odabiru besprijekornog modela.

vjenčanica_modnialmanah_savjet_Alma

Ne zaboravite…
• Vjenčanicu uvijek odjenite na pravo rublje. Što to znači? Podizanje prsa na visinu koja će biti kad nosite grudnjak nije najbolje rješenje. Isto tako izrez na haljini mora biti u skladu s tipom grudnjaka. Rublje je najvažniji detalj svake mladenke jer ukoliko je ono ‘neposlušno’ vjenčanica neće stajati onako kako ste zamislile.
• Prilikom isprobavanja haljine dignite ruke, zatresite bokovima, brže hodajte… Ukoliko je haljina ‘na mjestu’ odabrali ste dobar izrez, odnosno neće se dogoditi da haljina sklizne prilikom plesa i zabave.
• Imate li velika i teža prsa odaberite model haljine koji u svojoj unutrašnjosti ima sigurnosni detalj koji djeluje kao grudnjak. Isto tako model haljine sa stiliziranim korzetom je model koji će napraviti lijepu liniju gornjeg dijela tijela.
• Sjednite i pogledajte kako izgleda haljina kad sjedite. Ako je duga, ona ne smije otkrivati više od stopala.

vjenčanica_modnialmanah_savjet_Alma

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS