Make up trikovi za svježi dnevni look!

Volite li cijele godine svježinu svog lica, u hladnijem dijelu godine poslužite se make up trikovima koji će vam omogućiti da i kad je, kao danas kišno i hladno, djelujete kao da ste bili neko vrijeme na suncu, uzimajući od njega ono najbolje.

U tome će vam najbolje pomoći tri odlična make up proizvoda – rumenilo, highlighter i bronzer koji, ako su dobro naneseni na lice mogu zamijeniti tekući puder i ‘betoniranje’ lica.

Koje su tri najčešće greške?

  • Highlighter je proizvod koji je ‘nevidljiv’ kad se nanosi, pa se s njim lako može pretjerati stvarajući sjajne plohe (koje djeluju poput masnih mrlja na licu) koje nimalo lijepo ne izgledaju na licu. Uz to, morate točno znati gdje ćete highlighter staviti na svoje lice.
  • Bronzer nije rumenilo, iako ga nekad možete i koristiti za svoje obraze. posebno u toplijem dijelu godine kad je koža tamna. U hladnijem dijelu godine, bronzerom možete suziti širinu lica.
  • Kad se pitaju šminkerice, rumenilo je must have proizvod kojeg treba svaka kozmetička torbica. gdje ćete ga staviti na licu? Uvijek u liniju koja spaja vrh jagodice i uho.
make-up-trikovi-beauty-modnialmanah

Za vizualne tipove, eto ispravnog načina kako ćete nanijeti ove proizvode na svoje lice.

Foto: Pinterest

Trenutno nema komentara

Comments are closed