Lykke predstavlja Lucky Charm kolekciju, a mi vam dajemo tri savjeta kako nositi ove srećonoše!

Jedan od najpopularnijih domaćih modnih brendova koji u fokus stavlja nakit – Lykke ulaskom u najtopliji dio godine predstavlja nove capsule kolekcije koje se lako kombiniraju uz sve outfite – od dobrog kupaćeg kostima do večernje haljine. Kako je nakit u cjelodnevnim total lookovima vrlo popularan ovog ljeta ovakvi srećonoše će uvelike naći svoje mjesto u outfitima. Prije nego li odaberete svoj tip ogrlice, pogledajte koja tri savjeta o ovoj temi daje modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

Za početak, odaberite nijansu zlata koji najbolje odgovara vašoj boji kože. Znate da postoje tri nijanse zlata – žuto, bijelo i rose gold te da se određena boja zlata na poseban način povezuje s tonom i podtonom kože. Zbog ovakvog usklađivanja se događa to da ogrlica u boji žutog zlata nekome pristaje, a nekome ne. Kako ćete znati koja je to boja zlata koja na vašoj koži pristaje ‘kao salivena’? Osnovno je pravilo da što je žućkastija boja puti to i nakit treba biti u izražajnoj žutoj boji. Zato svijetlim ženama s hladnim podtonom pristaje bijelo zlato, dok onima tople boje puti s žućkastim podtonom žuto. Rose gold pojavio se u modnom fokusu kao univerzalna boja koja se lako kombinira i prilagođava svim bojama poti i podtonu, ali i ostalim komadima nakita koji nužno ne moraju biti zlatni.

Lykke-Lucky-Charm-fashion-moda-nakit

Lykke Lucky Charm kolekcija kako joj samo ime kaže u fokus stavlja simbol sreće- u ovom slučaju djetelinu s četiri lista. Stilistički, medaljon je u obliku koji asocira na krug (zaobljene linije stilizirane djeteline) koji se lako kombinira i usklađuje s građom tijela. Što to zapravo znači? Ovisno o tome kakve ste građe tijela (širina ramena, dužina vrata i veličina prsa) ovakvu vrstu medaljona pozicionirajte na različite dužine (točke) na svojem tijelu. Ono što trebate znati je da će optički suziti vrat nosite li ogrlicu čiji medaljon prekriva prsnu kost, ramena će izgledati uže odaberite li dominantnu ogrlicu koja asocira na V izrez u dodiru s kožom, prsa će izgledati veća nosite li ovakav medaljon na dužem lancu koji medaljon spušta u područje dekoltea.

Lykke-Lucky-Charm-fashion-moda-nakit

Ove su godine ultimativni hit ogrlice s alkicama koje u svojoj prozirnosti omogućavaju upotpunjavanje sa svim total lookovima- od dnevnih spojeva kupaćeg kostima i lepršavih kaftana pa do koktel haljine za večernje izlaske. Isto tako lako se uklapaju uz sve oblike građe tijela ali i lepršave privjeske poput ovog. Savjet više: volite li više nakita, ovaj Lykke Lucky Charm privjesak kombinirajte uz jednostavnu ogrlicu te upotpunite s lancem na kojem će visiti neki drugi privjesak ili će biti prazan.

Lykke-Lucky-Charm-fashion-moda-nakit
Trenutno nema komentara

Comments are closed