Lude ste za cipelama? Ovo su top modeli sezone koji oduzimaju dah!

Dani su sve dulji i topliji, jeste li već zakoračile u svoje omiljene ljetne cipele? Prije nego li krenete u kupovinu para koji će biti vaš saveznik u ljetnim izlascima, pogledajte kojih je pet top modela cipela za ovo ljeto! Nas je inspirirala aktualna kolekcija Högl shoe fashion u kojoj je toliko neodoljivih pari da jednostavno ne možemo odoljeti…

Cipele kao papuče – popularne mules
Nakon gotovo 10 godina na modnu se scenu vračaju cipele – papuče! Popularno se nazivaju mules, a karakterizira ih udobnost i visoka potpetica koja otkriva petu stopala. Među prvima smo ih vidjeli na revijama Alexandera Wanga, Chloé, Stella McCartney i Céline! Modni imperativ ovog ljeta – Högl mules s limunima.

hogl_fashion_modnialmanah

Važna je boja – sivo plava!
Jedna od najzahtjevnijih boja za kombiniranja, posebno ukoliko je riječ o dnevnim outfitima zasigurno je ledeno/sivo plava! Laički rečeno to je plava boja koja u sebi nosi sivkasti ton, ona je smirena, pastelna… Model? Klasične salonke ili sandale.

hogl_fashion_modnialmanah

Žuti limun i na stopalima
Želite li obuti cipele zbog kojih ćete biti u centru pažnje neka budu žute boje! I to jarke – boje limuna ili sunca. Sve ovisi kombinirate li ih s ne bojama ili drugim bojama spektra (limun žuta će se lijepo spajati s ne bojama, a žuta boja sunca s narančastom, crvenom, plavom). Kad ih pogledate poželite izaći i prošetati ih gradskim ulicama! Zar to nije divno?

hogl_fashion_modnialmanah

Svi su ludi za tenisicama
S jedne strane elegantne visoke potpetice, a s druge strane zanimljive polu sportske cipele koje se savršeno kombiniraju uz sve dnevne outfite. Ovaj modni trend, među prvima je donio Milano, na čijim se ulicama iz sezone u sezonu mogu vidjeti ušminkane trendseterice koje nose tenisice! A Zagreb, Split, Zadar su ukorak s tim modnim imperativom. U aktualnoj Högl kolekciji potražite ljetne tenisice koje oduzimaju dah.

hogl_fashion_modnialmanah

Cipele vole ukrase
Zima je bila u znaku zakovica, perlica na cipelama, a ovo će proljeće cipele krasiti kamenčići u jarkim bojama, mašne, cvijeće! I to u zanimljivim suprotnostima otvarajući nove mogućnosti kombiniranja. Za one koje vole zanimljivo dizajnirane cipele, a ne vole cvijeće i mašne stiže kolekcije cipela ‘posutih’ biserima i perlama. Ove Höglice obožavamo!

hogl_fashion_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed