Ljubičasta kao nova crna!

Nakon što smo prošle modne sezone ljubičastu nosili ‘u tragovima’ proljeće 2024. postavit će novi trend – ljubičasta je nova crna. Drugim riječima 50 nijansi ljubičaste bit će baza za mnoge outfite, a nijansa koja se najbolje stapa s vašom bojom puti, očima i kosom može biti i nositelj monokromatskog total looka.

Budući da je ljubičasta proglašena kraljevskom bojom, kraljevski se i kombinira, a ovo su savjeti koji pomažu da ne pogriješite u kombiniranju:

ljubičasta-nova-crna-fashion-moda-modnialmanah

Za početak utvrdimo gradivo! Ljubičasta kao boja nastaje miješanjem crvene i plave. O tome koliko je određena boja od te dvije zastupljena u vašoj ljubičastoj ovisit će da li vam pristaje ili ne. Evo i pojašnjenja plavušama svijetle kose i boje puti pristaje ljubičasta koja u svojoj bazi ima više crvene (toplija) dok brinetama ona s više plave.

Ovo je boja koja podliježe svim pravilima bontona odijevanja, pa bijelu košulju lako možete zamijeniti ljubičastom. Koje detalje kombinirati – pokušajte sa žutim ili zelenim cipelama i torbom. Ljubičastoj treba kontrirati!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS