Ljeto uz ZIAJU!

Korištenje starog godišnjeg odmora, vikend spajalice ali i novo godišnje doba motiviraju nas na inventuru polica s kozmetičkim proizvodima i stvaranje beauty baze koju trebamo. U ovom dijelu godine potrebno je zadržati hidrataciju kože, naučiti se zaštiti od sunca koje obasjava cijelo tijelo- od kose, lica pa do stopala. Isto tako bore smijalice postaju vidljivije na preplanulom licu koje ne nahranite nakon plaže, a ruke podjednako treba njegovati i ljeti i zimi! Imate li proizvode koji su vam potrebni?

Kako bi svi sretni, zadovoljni i sretni otišli na zasluženi godišnji odmor, popularni poljski brend Ziaja pripremila je čitav niz lipanjskih pogodnosti koje vas čekaju na različitim prodajnim mjestima. Sve s ciljem da vam kupovina bude povoljna, a da sa sobom uvijek imate njihovu kvalitetu!

Evo gdje uživati u posebnim pogodnostima sa ZIAJOM u drugom dijelu mjeseca:

ziaja-beauty-kozmetika-modnialmanah

Dm

  • U drugoj polovini lipnja, za kupovinu bilo kojeg proizvoda za njegu lica na blagajni vas čeka Ziaja micelarna voda za sve tipove kože u mililitraži od 390 ml.
  • Prilikom kupovine gelova za tuširanje, odaberite veća pakiranja Ziajinih gelova Marine Algae, Maslina, Naranča, Kakao i Kokos. Posebno idete li na dulji godišnji odmor.
  • U dm-u potražite i ZIAJA novitet- proizvode iz linije Bundeva s đumbirom među kojima su piling za tijelo i žele za tuširanje, dok je u dm-ovom online shopu dostupna i pjena za umivanje tijela & ruku.

Bipa

  • Tražite li kremu za lice, u Bipi je u tijeku sniženje od 20%-27%.
  • Do 23.lipnja u Bipi se isplati kupiti nešto iz Ziajine linije kosa. U tijeku je akcija na šamponima 1+1 gratis (Kozje mlijeko, Argan&Tsubaki i Kašmir&Amaranth), a na maske za kosu, serume i regenerator -50% (kozje mlijeko regenerator, maske za kosu Argan&Tsubaki i Kašmir&Amaranth serumi Argan&Tsubaki i Kašmir&amaranth).
  • Do 30.06.21. na BIPACard sniženi su maslaci za tijelo i gelovi za tuširanje (izuzev Orijentalnih gelova), ali i pilinzi za tijelo iz linije Cupuacu i Gdanskin (detalje saznajte u poslovnicama).
ziaja-beauty-kozmetika-modnialmanah

Bela drogerije

  • Sve do 29.06. u tijeku je sniženje cijena na proizvode za njegu tijela -25%. U akciju ulaze gelovi za tuširanje, kreme za ruke, pilinzi za tijelo, losioni i maslac za tijelo te proizvodi iz linije SUN.
Trenutno nema komentara

Comments are closed