Ljeto u majicama – evo koji model pristaje za koju građu tijela!

Klasične pamučne majice s okruglim ili V izrezom, uske kratke majice koje otkrivaju pupak, crop top, topić različitih širina… sve su to modeli majica koje modno vladaju ovog ljeta. Pripremite se na ljeto u majicama

Koji model odabrati?
Modna klasika, ali i model majice koji pristaje svim oblicima građe tijela je majica koja lagano prati liniju tijela, a blagi V izrez optički sužava široka ramena, smanjuje prsa s jedne strane, ali i uskim ramenima i manjim prsima daje volumen. Ovakav model majice je klasika koja se kombinira uz sve modne stilove – od kratkih hlačica u kojima ćete na plažu pa sve do elegantnog odjela u kojem ćete na posao.

Uska majica koja otkriva trbuh!
Idealan model za žene građe tijela kruška – majica s uskim prugama i manjim ovratnikom dužine do pupka. U kombinaciji s hlačama ili suknjom visokog struka optički ćete suziti donji dio tijela, a gornjem dijelu dati lijepi volumen.

Retro crop top za žene manjih prsa
Šira kratka majica s vezicom koja otkriva pupak, retro je model majice kojeg ćete pronaći u svim korekcijama modnih brendova. Podsjeća na vrijeme kad smo ovakve majice nosili u mladosti dajući vam mogućnost da ih odjenete barem u slobodno vrijeme. Kome pristaje ovaj model? Svima koje imaju manja prsa.

Samo za skladno građene žene!
Mi ćemo dodati i one koje nemaju maja prsa koja dobro izgledaju i ako ne nosite grudnjak. Ovaj izazovni topić-majica je odličan model za sve posebne ljetne izlaske.

sinsay-fashion-majica-ljeto-modnialmanah

Kratka majica asimetričnih krojeva!
Model majice na bretele s asimetričnim završetkom odličan je izbor za sve žene građe tijela jabuka. Ovaj model majice prekriva velika prsa i trbuh dok bretelice optički proširuju ramena.

Klasika za one koje vole široko!
Za sve one koje žele biti u trendu, ali i one koje vole klasiku su klasične, ravne i šire majice s veselim printevima. Prepoznajte mogućnosti koje pruža ovakav model majice – po potrebi zavrnite široke rukave kako bi ruke izgledale tanje, na sredini zavežite čvor kako bi pokazale vitku liniju tijela,a velikom slikom sakrijte nedostatke.

Gdje kupiti?
Svi modeli majica koji su u ovoj temi su s potpisom modnog brenda Sinsay, a cijena majica je od 29,90 kn do 49,90 kn.

Trenutno nema komentara

Comments are closed