Ljetna obuća u kojoj ćemo zakoračiti u jesen!

Sandale koje skrivaju prste, klompe koje su i ovog ljeta proglašene jednim od najugodnijih parova obuće, sandale s nekoliko remenčića koje drže stopalo na sigurnom mjestu uz potpeticu koja svojom stabilnosti omogućuje dulje hodanje samo su neki tipični ljetni parovi obuće na koje računajte i nakon povratka s godišnjeg odmora. Posebno zato što se u stilističkom smislu ljetna obuća može upotpuniti detaljima i tako modno transformirati.

Evo što morate znati o tome kako se ljetna obuća može uklopiti u konkretne outfite u kojima ćemo zakoračiti u jesen.

Sandale zatvorenih prstiju su vrlo funkcionalan par obuće koji se ako može kombinirati uz konkretne komade koji prekrivaju i griju tijelo. Dobar su primjer traperice i lagani kardigan ili baloner koji djeluju vrlo šik u kontrastu s ljetnom obućom. Dodana vrijednost su sandale u bojama koje cjelokupnom rano jesenskom outfitu pruža svježinu.

fashion-ljetna-obuća-jesen-modnialmanah

Sandale u kombinaciji sa soknicama ili dokoljenkama već nekoliko modnih sezona ne silazi s trona, pa iskoristite trend i produžite rok trajanja vaših sandala. Posebno ako ste ih obule samo nekoliko puta ovog ljeta. U kombinaciji s pamučnim čarapama ovakve će sandale biti ugodne za nošenje.

fashion-ljetna-obuća-jesen-modnialmanah

Klasične, pomalo retro klompe su izuzetno popularne ovog ljeta, pa imate li model kakav ste već nosile u svojoj modnoj povijesti, zadržite ga u outfitima i kad malo zahladi. Klompe su vrlo ugodne za nošenje jer prirodni materijali čuvaju stopalo od hladnoće, a dizajn klompi se lako kombinira uz sve vrste tkanina koje ćete nositi na prijelazu iz sezone u sezonu.

fashion-ljetna-obuća-jesen-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed