Listaju vam se nokti? Isprobajte ova tri proizvoda!

Crveni lak na noktima uvijek je ono što prolazi, no da bi on izgledao besprijekorno važna je njega noktiju. Posebno ukoliko ste nokte odlučili odmoriti od trajnog laka za nokte ili volite prirodan izgled noktiju i želite im priuštiti super njegu.

Catrice u ovoj sezoni, kad su nokti u pitanju stavlja u fokus dva odlična proizvoda koji jačaju noktiće pretvarajući ih u odličnu plohu za nove boje lakova.

Upoznajte ih:
• Iron Strength učvršćivač za nokte – bezbojan je ‘premaz’ koji ultra jako učvršćivanje nokte. Čak do 90%!
• Rescuing Hero – Vitez u sjajnom oklopu za lomljive, meke i tanke nokte! Ovaj ultra-jak učvršćivač za nokte formira zaštitnu barijeru i učvršćuje površinu noktiju kako bi bila više elastična. 82% ispitanika je potvrdilo učinak čvršćih noktiju. Nanesite transparentnu formulu sjajnog završetka dva puta tjedno za intenzivan tretman noktiju i uživajte u rezultatima!
• Power Gel 2in1 Baza & Nadlak visokih performansi ispravlja sve nepravilnosti i djeluje kao zaštitni štit za nokte. Korišten kao nadlak produžuje snagu vašeg omiljenog laka za nokte pruža mu sjajni završetak s modernim gel izgledom. Osim toga, formula protiv žutila povećava sjaj boje bilo kojeg laka za nokte.

catrice-nokti-beauty-lak-za-nokte-modnialmanah
catrice-nokti-beauty-lak-za-nokte-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed