Liscine poslastice za sve svečane prigode!

Vrijeme je svečanosti, a svaka odlično odabrana odjevna kombinacija izgledati će savršeno ako odijevanje započnete rubljem. I to ne bilo kakvim! Kvalitetno rublje koje je u skladu s tijelom, ali i tkaninama koje ga skrivaju podignuti će samopouzdanje i dati vam sigurnost.

Što morate znati prilikom odabira pravog seta? Za početak najbolja ponuda je u Lisci (čime će se složiti i žene s manjim prsima koje žele dobar push up, ali i one kojima je potreba košarica G ili H dubine) koja se u svakoj sezoni svojim krojevima i tkaninama prati modne trendove ali i različite tipove građe tijela. A uprav je to presudno za odabir pravog modela. Kad znate koji ste tip građe, znati ćete na koji dio tijela trebate posebno paziti – kakav grudnjak nositi ako su vam prsa velika, kakve gaćice nositi kako biste utegnuli trbuh ili optički smanjili bokove.

Kako znati da ste kupili ono pravo? Ovo su savjeti…
• Kad odjenete gaćice njihovi se rubovi ne smiju usijecati u kožu. Testirajte-da je prava veličina znati ćete kad između ruba gaćica i vaše kože može stati olovka.
• Koji oblik gaćica odabrati? String (dubok izrez oko noge i od svih modela najmanje prekriva), mini (s niskim strukom), hipster (potpuno prekrivaju stražnjicu i imaju srednje dubok izrez oko nogu), brazilian (prekriva stražnjicu, a prednji dio ima oblik slova V), full brief (potpuno prekriva, ima visok struk, pruža maksimalnu udobnost).
• Grudnjak je ključ svakog dekoltea, ali i samopouzdanja. Pazite na to da odaberete idealan model koji u potpunosti drži vaša prsa na sigurnom mjestu.
• Po kojem principu odabrati grudnjak? Imate li bujno poprsje nosite grudnjake s naglašenim dekolteom, pazeći da su naramenice šire. Manja ili kruškolika prsa izgledati će zamamno nosite li grudnjak s push up-om. Pazite da ne pretjerate – bradavica vaših prsa uvijek mora biti u donjem rubu gornje polovine grudnjaka.

Trenutno nema komentara

Comments are closed