Lisca romantika na malo drugačiji način!

Iako se nalazimo na samom kraju godine, kojeg bi u normalnim uvjetima začinila seksi odjeća i neodoljivi izlasci, prilagođavamo se situaciji i tražimo rješenje za naglašavanje ženstvenosti i elegancije. Za razliku od crne i crvene čipke, u ovom trenutku iz aktualnoj kolekciji Lisca biramo prekrasne dvije linije- Gabrielle i Gracia koje osim sa svojom funkcionalnošću, nekako prizivaju proljeće i bude ljepotu svake od nas.

Evo po čemu su ove linije toliko posebne:
GABRIELLE romantično rublje koje naglašava dekolte. Kad je o grudnjacima riječ, u ovoj liniji potražite push-up košarice koje su podstavljene tako da grudnjak osigurava zamijećen dekolte. Cvjetni print i čipkasti detalji su ženstveni i nježni, a grudnjak je glatki, onaj koji ne ostavlja smetajuće tragove pod majicama. U ovoj kolekciji pronađite niski push-up grudnjak, potkošulju koja oblikuje siluetu, nekoliko modela gaćica. Svi modeli napravljeni su u romantičnom cvjetnom printu i nježnoj elastičnoj čipki!

GRACIA je sinonim za izrazito ugodno rublje. Kad je o grudnjaku riječ, on je stvoren za udobnost. Jednostavan, no sa strateški razmještenim detaljima koji korigiraju što je potrebno na tijelu! U ovoj kolekciji dolaze i dublje košarice grudnjaka, čak do H, a osim popularnog grudnjaka s pjenastim košaricama u kolekciji je i nekoliko modela različitih gaćica.

Trenutno nema komentara

Comments are closed