Lijepa priča o prijateljstvu, životnoj sreći i zadovoljstvu!

Prijateljstvo uspješnih poduzetnica, Vanje Horvat i Suzy Josipović Redžepagić, ukorijenjeno je u ljubavi prema hrani, a oblikuje se kroz nezaboravna iskustva poput nedavnog druženja na Suzynoj radionici ‘Risotto, gnocchi e pasta’, na kojoj su sudjelovali svi ljubitelji domaće kuhinje te naučili sve tajne dobre tjestenine.

vanja-horvat-suzy-josipović-modnialmanah-radionica-zeolit-zeotex-lifestyle

Kao istaknuta zagovornica zdravog načina života, na ovoj radionici, Vanja je podijelila i nekoliko savjeta o upotrebi minerala zeolita za čišćenje namirnica, ističući važnost svjesnog konzumiranja hrane za očuvanje vitalnosti i dobrobiti. Postupak je vrlo jednostavan – prije konzumacije voća, povrća, riže i raznih žitarica u posudi vode u kojoj perete namirnice dodati 2 mjerice praha Zeotex i ostavite u vodi 15-20 minuta. Nakon toga isperite i konzumirajte namirnice iz kojih je uklonjeno oko 90% pojedinih teških metala. Ovo je bila prilika da se svi prisutni osvijeste koliko je hrana kontaminirana i zagađena, te koliki je nevjerojatan porast karcinoma, alergija i kožnih oboljenja od teških metala koji su prisutni u hrani.

Iako su se na radionici kušale sve vrste tjestenina u savršenim umacima, za Suzy i Vanju, ovakve radionice nisu samo vezane za hranu i usavršavanje vještina – to je oživljavanje trenutaka zajedništva, smijeha i sreće. Kroz njihova druženja, u kuhinji se kreiraju ukusna jela, kao i neprocjenjive uspomene.

Radionice se održavaju svake srijede do kraja ožujka, a ova priča o prijateljicama koje povezuju i poslovni projekti, podsjeća nas na važnost bliskosti, radosti i istinskog uživanja u malim, ali značajnim trenucima života.

Foto: Lukša Marotti

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS