LADO najavljuje spektakl u Areni!

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO najavljuje posebni kulturni spektakl u Areni Zagreb. Do sada najveći hrvatski koncert predstavnika najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pod sloganom Čuvajmo naše blago očekuje nas 3. lipnja u 20 sati. Posjetitelji će po prvi puta u Zagrebu imati prilike uživati u najmodernijoj glazbeno scenskoj čaroliji ikad viđenoj kad je ansambl LADO u pitanju.

Što nam to priprema LADO?
LADO će Zagrepčanima, na do sada najvećoj hrvatskoj pozornici kulture predstaviti potpuno novi cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga. Novi program prikazuje koreografije koje su nagrađivane kako na domaćim, tako i na inozemnim natjecateljskim festivalima, kao i koreografije koje na repertoar Ansambla LADO prvi put donose pjesme i plesove Hrvata u Austriji, Mađarskoj te s područja uz rijeku Sutlu. Ovim programom Ansambl LADO najavljuje svoju novu umjetničku praksu koja za svaku sezonu podrazumijeva postavljanje potpuno novog cjelovečernjeg programa pripremljenog za svoju vjernu publiku.

Uz do sada najveći hrvatski koncert, LADO se ove godine vraća u splitsku Spaladium Arenu. Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta, Splićani će 1. prosinca uživati u novom programu Ansambla koji ulaskom na najveće hrvatske pozornice pomiče granice kulturoloških događanja i izvornost hrvatskog foklora predstavlja na potpuno novi, umjetničko-kreativni, suvremeni način.

Kako do ulaznica?
Ulaznice za nastup ansambla LADO u Areni Zagreb, 3. lipnja u 20 sati mogu se kupiti online na Eventim.hr te na svim Eventim prodajnim mjestima. U razdoblju do 10. travnja ulaznice se mogu kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni od 80,00 kn, 105,00 kn, 115,00 kn i 185,00 kn. Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i članovi KUD-ova uz predočenje svog statusa ostvaruju pravo na stalan popust na cijenu ulaznice koja iznosi 80,00 kn.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS