Lacoste povratak u poslovnu svakodnevnicu – evo na koji način kombinirati poslovni sako

Godišnji odmor je iza vas, a pred vama finale i hladniji dio poslovne godine. Zakoračite u njega sa stilom, onim kojeg je davno osmislio Lacoste.

Popularni francuski modni brend, koji nas je davno oduševio prekrasnim komadima za sport, u proteklih je nekoliko godina sjeo visoko na tron visoke mode stavljajući u fokus brojnim ljubiteljicama ovog brenda odlične poslovne kombinacije koje pomiruju dva najpopularnija stila – onog kojeg same biramo (casual) i onaj kojeg nam određuju poslodavci (bussiness).

Budući da nam se ovaj brend ponovo vratio na domaću modnu scenu (novootvorena trgovina nalazi se u Arena centru) sad je prilika za kupovinu prvih komada iz jesenske kombinacije, ali i ulov pokojeg komada na sniženju.

Kako kombinirati?
Popularne Lacoste polo majice mijenjati će poslovnu košulju, a ozbiljnost će dati sako strogih linija napravljen od fine mješavine pamuka i lana u kombinaciji s elastanom. Uz taj spoj kombinirajte chino hlače i Lacoste tenisice čiste linije. Za one koje vole poslovna odijela Lacoste je ovog ljeta u fokus stavio odlično odijelo za ‘smart look’ koje poput svih Lacoste komada pruža ugodu nošenja. Boje- sve nijanse plave i bijela su obilježile ljeto, a jesen u fokus stavlja tamno plavu i sivu koje se nose samostalno ili u elegantnoj kombinaciji.

Trenutno nema komentara

Comments are closed