Kreativci u Italiji – upoznajte Exseat Bag brend

Kružno gospodarstvo i recikliranje postalo je trend pa nas uvijek veseli kad vidimo i konkretne primjere kako je nešto što smo koristili dobilo neki novi oblik. Ovo je priča o Exseat Bag brendu koji je oduševio modnu kritiku.

U fokusu su presvlake za sjedišta koja se koriste u autoindustriji. Kad im je vrijeme za promjenu, umjesto da završe na otpadu, kreće njihovo Exseat Bag recikliranje. Počinje njihov novi život! Sva tkanina sa sjedišta se skida i pretvara u plohe koje će inspirirati dizajnera da od njih napravi nove torbe – klasične male torbice koje se nose preko ramena, konkretne ruksake…

To je ukratko priča o brendu koji je ove godine oduševio na The One Milano sajmu. Making of prostor postao je arena gdje se pred publikom proizvodila unikatna priča. Tkaninu sa sjedala su krojile vješte ruke majstora sve s ciljem nastajanja inovativne kolekcije torbi i ruksaka koja se odlikuje vrlo posebnim dizajnom. Prilikom proizvodnje nesebično je bila pričana priča o proizvodnji počevši od samog početka. Već nakon prvog izrađenog komada publika se susrela s unikatnim komadom koji je potvrdio da je Exseat bag originalna, suvremena marka koja proizvodi torbe i dodatna oprema za ekološki osviještene i aktivne ljude. Ljudi koji žele sačuvati prirodu, ali ne žele bez funkcionalnih dizajnerskih dodataka. Svaki komad je 100% proizveden u Italiji, a proces se u potpunosti fokusira na kvalitetu, obrtničku proizvodnju i održivost.

Više na: www.exseatbag.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed