Kosa vas ne sluša? Keune You filozofija će vas oduševiti!

Ako ste se pitali kako će djelovati šampon za suhu i poroznu kosu s reklame, baš na vašoj kovrčavoj grivi koja je toliko suha da je ne trebate prati x dana, čitajte dalje! Zanemarite reklame i takve proizvode, a svoj fokus stavite na liniju personaliziranih proizvoda koji se okreću svakom pojedincu. Vama, nama, vašim prijateljicama…

Vrijeme je za upoznavanje Keune Haircosmetics noviteta, Keune You koncepta koji sadrži 10 ciljanih eliksira koje frizeri mogu kombinirati na preko 100 načina, kako bi se stvorila sveobuhvatna rješenja za pojedinačne i jedinstvene potrebe svakog tipa kose, rješenja koja možete koristiti salonima i kod kuće. Prilikom istraživanja pri stvaranju proizvoda, osim spomenutog trenda personalizacije, Keune tim pronašao rješenje problema čak 81% žena. Keune You linija prilagođava se svakom pojedincu, stoga je svaka formula jedinstvena, prikladna i rađena upravo za vas, što je zapravo ono čemu svaka osoba i teži. Rezultat je kvalitetna njega kose i besprijekorno održavanje boja, a istodobno i osobni pristup i poboljšanje odnosa frizera sa svojim klijentima.

Keune-You-beauty-modnialmanah

Kako nastaje ‘vaša’ linija proizvoda? Postupak je sljedeći: na temelju dijagnoze kose, moguće je odabrati između 6 eliksira za njegu boja i 4 eliksira za održavanja boje. Potom se oni dodaju bazi Keune Care šampona i / ili regeneratora – oba s istim sofisticiranim mirisom. Šamponi su bez sulfata i parabena. Svaki Care Elixir odlikuje se jedinstvenim tehnologijama za volumen, glatkoću, sjaj, hranjivost, kovrče i boju. Eliksiri za održavanje boja sadrže visoko koncentrirane pigmente za održavanje hladne plave, crvene, bakrene ili hladne smeđe kose. Eliksiri se mogu koristiti i u kombinaciji s Keune tretmanima, uključujući Bond Fusion, Miracle Elixir i Care maske.

Foto: Bojan Zibar

Trenutno nema komentara

Comments are closed