Kosa vam je masna? Operite je suhim šamponom!

Masnoća, miris hrane koju ste kuhali ili dim cigarete kojeg je kosa ‘upila’ dok ste sjedile s prijateljicom na kavi samo su neki razlozi za pranje kose. No, nekad, posebno ako je kosa duga i gusta za to nemate vremena. Ništa zato, vrijeme je za brzinsko suho pranje kose specijaliziranim suhim šamponom. On u samo nekoliko koraka kupi masnoću s vlasi, pružajući kosi da opet bude lepršava, mirisna i lijepa.

Na tržištu je puno ovakvih proizvoda, ali Batiste već cijelo desetljeće stoji visoko na tronu najboljeg od najboljih! Posebnost ovog britanskog proizvoda je formulacija/rižin prah koji ne zatvara pore tjemena prilikom ‘pranja’. Djeluje temeljito uklanjajući masnoću ne dajući kosi težinu. Ne trusi se prilikom nanošenja na tjeme pa ga možete upotrijebiti i kad se odjenete u malu crnu haljinu.

Na nedavno održanom Women’s days by modniALMAnah brojne su žene isprobale ovaj proizvod sljedeći nekoliko koraka ključnih za što brže i jednostavnije nanošenje proizvoda.

batiste-kosa-hair-modnialmanha

Evo što morate znati:

  1. Dobro promućkajte svaki proizvod kako bi se ujedinili svi njegovi sastojci
  2. Počešljajte kosu i razdijelite je na dijelove koje treba ‘oprati’
  3. Na udaljenosti od 10 cm krenite sa špricanjem proizvoda blago ga umasiravajući u tjeme
  4. Ostavite da djeluje nekoliko sekundi, pa uzmite češalj i lijepo počešljajte kosu. Da, znamo lijepa je i mirisna!

Znate li? Najpopularniji Batiste Blush dolazi u osvježenoj formulaciji i dizajnu. Upoznajte Batiste Wildflower šampon za suho pranje kose koji donosi klasičnu formulu obogaćenu svježim i voćnim mirisima lubenice, cvijeta jabuke i sandalovine!

Trenutno nema komentara

Comments are closed