Koju strukturu pudera treba vaša koža?

Šminkate li se svakodnevno koristite malo korektora, puder, rumenilo i ruž- zar ne? Kakav je puder? Tekući ili u kamenu, nanosite li ga na kremu ili na ‘golu’ kožu? Upravo odgovor na ovo pitanje zapravo je i odgovor na pitanje je li vam puder vidljiv na koži?

Kako biste izbjegle proširivanje pora na licu, izgled ‘zažbukane’ maske ispod koje koža ne diše naučite osnovu razliku između tekućeg i pudera i onog u kamenu.

Znate li?
• Puder u prahu se koristi za završni touch, nanosi se na podlogu tekućeg pudera ili kao rumenilo. U ljetnim mjesecima ga možete kombinirati uz bronzer. Savjet više: znate li kako najbolje ‘zategnuti kožu’? Šminkerski trik glasi: nabavite bronzer u prahu kojeg nanesite ispod jagodične kosti i to u liniji koja spaja ugao usana prema uhu. Bronzer maksimalno stopite s podlogom kako bi izgledalo što prirodnije. I birajte proizvod koji u sebi nema crvenkaste nijanse.
• Tekući puderi služe za ujednačavanje tena! U tome vam mogu pomoći tekući puderi ili tonirane kreme. Savjet više: kako biste izgledale svježije odaberite proizvode pola nijanse svjetlije od vaše prirodne boje puti.

Trenutno nema komentara

Comments are closed