Koju boju rumenila odabrati? To diktira boja puti!

Želite li licu dati oblik, učinite to uz pomoć rumenila. Njega nanesite na najistureniji dio lica, obraze/jagodice, ali i na kutove čela, vanjski dio nosa…Sad kad ste usvojile principe nanošenja, važan je odabir prave boje. Što vašem licu donosi svježinu – boja bakra ili maline?

beauty-rumenilo-modnialmanah

Saznajte koju boju odabrati ovisno o boji puti?
• Rumenilo se uvijek bira u skladu s bojom puti. Što to znači? Svijetloj koži (koja najčešće ima narančasti ili ružičasti pod ton) pristaju ružičaste ili koraljne nijanse rumenila. Izbjegavajte boju zemlje. Rumenila u toj bolji će bolje pristajati ženama tamnije/maslinaste boje puti.
• Ukoliko niste sigurne koju nijansu rumenila odabrati pogledajte boju spoja oka i očnog kapka. To je vaš pod ton kože i u toj nijansi bi trebalo biti i rumenilo.
• Rumenilo nosite u skladu s godišnjim dobom. Drugim riječima – u ljetnim mjesecima kad je koža prirodno preplanula rumenilo treba prilagoditi ljetnom make up-u.

 

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS