Koje su savršene prekrivalice koje trebate u ormaru?

Imate li naglašen trbuh, viška ‘šlaufiće’ oko trbuha, naglašenu stražnjicu ili jača bedra i bokove naučite kojim trikovima možete ublažiti nedostatke i zablistati u punom sjaju! Posebno tijekom proljeća kad se s jednom dobrom asimetričnom tunikom i hlačama visokog struka može napraviti čudo!

Ovo biste trebale znati:
Moć traperica! Kad su dobro odabrane traperice na najbolji način prikrivaju nedostatke, a u prvi plan stavljaju najbolji dio vašeg tijela. Potražite dublji model za jače bokove i naglašen trbuh, traperice ‘u zvono’ želite li djelovati više i mršavije, s push up efektom nedostaje li vam oblik stražnjice

Ne naglašavajte ramena ukoliko ste punije, širokih ramena i većih prsiju. Isprobajte majice sa spuštenim ramenima kako biste optički ublažile jači gornji dio dijela. Ukoliko imate naglašen donji dio tijela vaš su saveznik asimetrične tunike koje će optički suziti bokove i prekriti stražnjicu. Za kruškolik oblik tijela (manja prsa i jači bokovi) idealne su kombinacije s kardiganom kojim ćete prekriti bokove, ali ne narušiti liniju tijela.

Prozračne tkanine, ukoliko ne naglašavaju previše tijela, s jačim uzorcima mogu biti odličan izbor za tunike i haljine. Nevjerojatno, ali neki uzorci magično sužavaju i prekrivaju obline. Isprobajte ih.

Najbolji prijatelj – dobri steznik! Odaberite idealan steznik koji djeluje na problematični dio vašeg tijela. Ukoliko niste sigurne u ono što vam je potrebno savjetujte se sa stručnim osobljem u trgovinama! Pravi steznik je najbolji prijatelj o kojem samo u povjerenju pričate prijateljicama! Lisca steznici su naša preporuka!

Asimetrične haljine su odličan izbor za sve koje žele suziti liniju tijela i naglasiti njegov obris. Pazite na nabore – uvijem moraju biti na mjestima koje sakrivate!

fashion-moda-oblik-tijela-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed