Koje modne trendove vole vaši gadgeti?

Odgovor je vrlo jednostavan – zaštitne futrole/maskice, torbe…Sve što nudi MOBIA!

Više od nekoliko modnih sezona mobiteli, ali i drugi gadgeti postali su modni detalji bez kojih se ne može. Oni nam pružaju brzi pregled noviteta, ali i prisutnost društvenim mrežama. Kad smo povezani, svijet je naš!

Budući da su stalno u rukama, mobiteli postaju ultimativni modni detalji, a uz brend je sve važnije i kako mobitele ‘odijevamo’! Svake su sezone u fokusu određene boje i brendovi koji svoje prepoznatljive logotipove ali i ukrase stavljaju na maske. Mobia, kao vodeći ekskluzivni distributer opreme za gadgete naj poznatija je domaća prodajna mreža u kojoj možete kupiti maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Jean- Paul Gaultier. Krajem ove modne sezone u ponudi će biti i Audi, Diesel, Superdry i Bugatti.

Što je u trendu ove modne sezone?
USKLADITE SVOJ STIL: Uz lepršave ljetne haljine i male vesele torbice kombinirajte zaštitne maskice u bojama ljeta- od svih nijansi ružičaste pa sve do hladnog spektra u kojem dominiraju zelena i plava. Za one koje vole modni minimalizam IT su Guess maskice u ne bojama koje su ukrašene dominantnim zlatnim i srebrnim detaljima. Šljokice su ponovo ljetni hit!

KOJEG DIZAJNERA VOLITE? Ako ste svoje modno povjerenje davno dali Karlu Lagerfeldu, Icebergu, Gaultieru uz odjevne kombinacije i omiljene modne detalje s nekim od navedenih potpisa odaberite i zaštitnu masku iz aktualnih kolekcija.

mobia-lifestyle-maskice-mobiteli-modnialmanah

Za vječne mladiće i djevojke Mobia nudi odličnu ponudu Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks maski koje će vas svakodnevno uveseljavati i podsjećati na omiljeni film.

Mobia u svojoj ponudi ima i veliki izbor muževnih maski koje će strastveni ljubitelji limenih ljubimaca u potpunosti uskladiti. Vozite li BMW neka s tim potpisom bude i maskica vašeg mobitela.

SPORT I REKREACIJA su odnedavno sastavni dio života mnogih urbanih ljudi. Koristite li postavke svojeg mobitela kako biste izmjerili potrošnju kalorija dok trčite, svoj mobitel odjenite u modni brend u kojem se i sami rekreirate. U Mobia trgovinama potražite odličnu ponudu adidas maski i zaštitnih folija koje štite mobitele od vlage, vode i pada.

mobia-lifestyle-maskice-mobiteli-modnialmanah

Za više detalja:
https://www.inmobile-accessories.hr/
https://www.facebook.com/mobia.hr/
https://www.instagram.com/mobia.hr/?hl=hr

GDJE KUPITI?
MOBIA trgovine potražite diljem Hrvatske u najvećim regionalnim trgovačkim centrima kao samostojeće elegantne štandove ili kao trgovine u Rijeci i uskoro u Zagrebu!
ZAGREB
ARENA CENTAR – Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
AVENUE MALL – Avenija Dubrovnik 16, Zagreb
SUPERNOVA ZAGREB – GARDEN MALL – Rudolfa Kolaka 14, Zagreb
KING CROSS – Ulica Velimira Škorpika 34, Zagreb

RIJEKA
ZTC – Ulica Zvonimirova 3, Rijeka
TOWER CENTAR – Ulica Janka Polića Kamova 81, Rijeka
MARTI RETAIL PARK – Ulica Martinkovac 127, Rijeka

PULA
CITY MALL – Ul. Rimske centurijacije 101, Pula
MAX CITY – Ulica Stoja 14A, Pula

SPLIT
MALL OF SPLIT – Ulica Josipa Jovića 93, Split
SALONA MALL – Ulica Antuna Gustava Matoša 10, Split

MAKARSKA
SPOT SHOPPING MALL – Ulica Europske zajednice 1, Makarska

ZADAR
SUPERNOVA CENTAR – Ulica Akcije Maslenice 1, Zadar

SLAVONSKI BROD
CITY COLOSSEUM – Ulica Josipa Rimca 7, Sl. Brod

OSIJEK
PORTANOVA CENTAR – Ulica Svilajska 31, Osijek

DONJI KNEGINEC
LUMINI CENTAR – Ulica Lipika 15, Donji Kneginec

SREBRENO
SUB CITY – Šetalište Franje Tuđmana 2a, Srebreno

SLOVENIA
PLANET KOPER – Ulica Ankaranska cesta 2, Koper, Slovenija

Foto: promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed