Koja vam odjeća treba za godišnji odmor?

Po kojem se principu pakirate kad idete na godišnji? Nosite svoje najbolje komade ili baš suprotno minimalizam koji vam je nužan za modno preživljavanje? Volite li kupiti neku novu krpicu ili redovito ostavljate odjeću ‘da živi’ u vašoj morskoj vikendici čekajući da je odjenete svakog ljeta? Bez obzira koji je odgovor, zavirite u novu prekrasnu ljetnu Mohito priču Vacation essentials u kojoj dominiraju komadi koji su idealni za ljetne odmore. U fokusu je puno haljinica napravljenih od finih pamučnih tkanina, kratke hlačice i topići, košulje koje mogu biti i haljine, kupaći kostimi i puuuuuuno modnih detalja koji vrlo lako mogu transformirati vaš modni stil.

Po kojem se principu spakirati za ljeto?

  • Osvijestite na koliko dana putujete/ dakle koliko je to dana i noći? Ovisno o tome ponesite pola donjih i točan broj dana gornjih dijelova. Primjer – za 10 dana na moru trebate 5 donjih komada (jedne kratke hlačice, minica, duge prozračne široke hlače, suknja…) i 10 gornjih (majica, tunike, kaftan, topić), plus jednu kombinaciju za izlazak (koju ćete moći modno transformirati).
  • Pazite da ne pretjerate s obućom – japanke za plažu često na godišnjem čine najudobniji i najdraži par obuće.
  • Razmislite o svojem godišnjem i mjestima koje planirate posjetiti. Idete li na more, ali planirate vidjeti i planinu u okolici, ne zaboravite prikladnu odjeću i obuću.
Trenutno nema komentara

Comments are closed