Koja su pravila zimske njege lica?

Znate li da se zimska njega tijela poprilično razlikuje od njege tijela tijekom ljetnih mjeseci? U čemu je tajna? Veće promjene temperature tijekom izlaska iz toplih prostora i boravka na otvorenom, jako grijanje u prostorima u kojima živimo, hladno vrijeme i oštar vjetar kojeg svladavamo… Uz to zimi je smanjena cirkulacija, usporen metabolizam. Znate li kako se njegovati kako biste sačuvali strukturu kože na licu, rukama i dekolteu i u hladnijem dijelu godine? U današnjoj temi dana pronađite odgovor na ovo pitanje!
• Kako se umivate? Što je najugodnije što si možemo priuštiti nakon napornog radnog dana? Naravno topli tuš! Ma koliko vam bilo hladno, nemojte pretjerivati s vrućom vodom, posebno izbjegavajte umivanje. Jako vruća voda izvlači iz kože svu vlagu i dodatno je isušuje. Pomislite koliko je isušen zrak boravite li u ugrijanim sobama. Uz vruću vodu iz tuša to je zaista veliki šok za tijelo. Upravo zato je važno paziti na sredstvo za umivanje lica i tijela. Naš je savjet ZIAJA sensitive gel za umivanje cijelog tijela.
• Kakav piling koristite? Piling je mnogim ženama dio učestale njege. To je u redu, no nemojte pretjerivati! Jedan hidratizirajući piling u 15 dana dovoljna je njega za vašu kožu. Isprobajte ZIAJA piling od naranče za tijelo. Revitalizira kožu samo jednim tretmanom.
• Znate li zašto je zabranjeno sapunati lice? Sapun je odličan način da dubinski očistite svoje lice od šminke i drugih nečistoća, no tijekom zime ga je potrebno izbjegavati. Umjesto sapuna koristite sredstava na bazi ulja ili pjene koje će očistiti vaše pore, a koži dati potrebnu vlažnost. Ili jednostavni ZIAJA micelarnu otopinu iz kolekcije Sensitive koja će vam na jedinstven način balansirati lice i pripremiti za šok nakon izlaska iz toplog doma.
• Što stavljate prije pudera? Odgovor neka bude hidratizirajuća podloga. Krema ili fluid spriječit će dodatno isušivanje kože koju ste prekrili puderom u prahu. Probajte laganu dnevnu kremu ZIAJA sensitive koja će biti sjajna opna između lica i make up-a.

Trenutno nema komentara

Comments are closed