Ključne stvari koje morate znati o puderu!

Kakve su vaše dnevne navike i obaveze? Ustajete ujutro i jurite na posao, radite cijeli dan u uredu (najčešće odrađujete i prekovremene sate) bez predaha! Ukoliko ste jedna od ‘turbo žena’ koja sve stigne i sve može kako podnosite činjenicu da većinu konaca držite u svojim rukama osim onih koji se odnose na bauty i modu. Znate li kakav puder staviti na lice kako bi ono cijelog dana bilo svježe i lijepo?

Odgovori se kriju u ovim trikovima…
• Kakvo je svijetlo u vašem uredu? Ukoliko je fluorescentno neka puder kojeg koristite za posao bude jednu nijansu tamniji od one koja je u skladu s bojom puti. Da ne djeluje previše tamno, puder u kamenu neka bude nijansu svjetliji od boje puti. Ovom kombinacijom ćete u uredu izgledati lijepo i njegovano, a kad ga napustite svijetli sloj pudera u kamenu će učiniti čudo.
• Želite li izbjeći ružne tragove pudera na vašem licu (posebno u području ispod očiju, u području brade) neka puder uvijek bude tekući. Za one koje se ‘ne vole šminkati’ idealne su tonirane kreme.
• Pročitajte sastav pudera kako biste znale da je odabran u skladu s tenom. Na ovaj ćete način izbjeći izbijanje masnoće nakon nekog vremena ili neugodno isušivanje kože.

puder_beauty_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed