Klinci na plaži – naučite ih na proizvode za sunce!

Klinci posebno vole plažu i igre u vodi. Kako biste izbjegi neugodno crvenilo lica i tijela, već prvog dana ljetovanja naučite ih na slijedeće: važno je imati šeširić na glavi i zaštititi se pravim proizvodima. Kako bi roditeljima olakšala, a klince potaknula da se i sami zaštite od sunca (posebno ako baka zaboravi) Afrodita je u svojoj SUN liniji dizajnirala dva odlična proizvoda za djecu.

Klinci su kao top proizvod izabrali mlijeko za zaštitu od sunca SUN CARE KIDS 30, a roditelji i sami često koriste višak kreme SUN CARE KIDS 30 za zaštitu svojeg tijela.

beauty-afrodita-sun-klinci-sunce-plaža-modnialmanah
Koja je razlika?

MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA KIDS 30
Vodootporna formula testirana pod dermatološkim nadzorom istodobno osigurava visoku i pouzdanu zaštitu od opeklina od sunca i oštećenja UV zračenjem. Omogućuje jednostavno nanošenje, i na mokru kožu, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Osnovni sastojak je vitamin E i bisabolol.

KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA KIDS 30
Vodootporna formula testirana pod dermatološkim nadzorom istodobno osigurava visoku i pouzdanu zaštitu od opeklina od sunca i oštećenja UV zračenjem. Omogućuje jednostavno nanošenje, i na mokru kožu, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.

Kako nanijeti oba proizvoda? Nanesite proizvod u dostatnoj količini (18 ml) prije izlaganja suncu i redovito obnavljajte sloj kako biste očuvali prvotnu zaštitu. Posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. I kada ste zaštićeni, izbjegavajte izlaganje izravnom suncu (od 11 do 17 sati) jer to ozbiljno ugrožava zdravlje. Zaštitite bebe i malu djecu. Upotreba količine manje od preporučene znatno će smanjiti razinu zaštite. . Ne prskajte izravno u lice.

Trenutno nema komentara

Comments are closed