Kaprice su ponovo na modnoj sceni – kome zapravo pristaju?!

Da se moda ciklički mijenja, uvjeravamo se svake modne sezone pa nekako odahnemo shvaćajući da nešto što nam je dobro stajalo i što se ponovo nosi još uvijek krijemo u ormaru! Drage naše, napravite inventuru kutija s ljetnom odjećom i pogledajte imate li neke dobre kapri hlače? Ako nemate, krenite u shopping! Jer kapri hlače su ovog ljeta apsolutni hit i odlična baza za kombiniranje s lijepim tunikama.

Pristaju li one baš svima ili… Slijede savjeti koji odgovaraju na sva vaša postavljena pitanja na ovu temu:
• Za početak kakve su to kapri hlače? Duljina nogavica je do nožnog članaka, uske su, plitkog ili dubljeg kroja.

• Kome pristaje ovaj kroj? Niti previše visokim niti previše niskim ženama. Visoke će učiniti još višima, a niskim ženama će optički skratiti figuru. Ukoliko ste visoki između 160 i 175 cm ovo je model hlača za vas.

• Imate li jake bokove budite oprezne s modelom ovih hlača. Pristaju vam krojevi bez bočnih džepova i sa stiliziranim šavom koji će naglasiti stražnjicu.

• Imate li velika prsa ovaj model hlača kombinirajte s majica dubokog V izreza. Na taj način ćete prekriti trbuščić i naglasiti noge.

• Kapri hlače se kombiniraju uz jako otvorene sandale i uz cipele na visoku potpeticu. Na taj način ćete optički produljiti noge.

• I za kraj kapri hlače su uvijek ‘mrkva’ kroja, odnosno užih nogavica. Želite li skratiti svoje stare hlače, napravite od njih bermude, nikako ne kapri model.

Trenutno nema komentara

Comments are closed