Kako u web shopu prepoznati model čizmi koje su baš za vas?

Navukle ste se na kupovinu u web shopu, ali teško stišćete ‘plati’ za konkretne komade kao što su primjerice čizme? Opustite se i naučite danas vrlo važnu lekciju kojoj je naslov – kako prepoznati model čizama koje trebaju baš vaše noge?

Kako bismo vam dali pravi i konkretan savjet za kupovinu u web shopu, evo tri trendy modela čizama iz aktualne Högl kolekcije koji su trenutno na super popustu, pa tako i česti mamac za kupovinu. Evo za koji su oblik nogu pojedini modeli.

Široko stopalo, jači listovi
Ako je ovo opis vaših nogu, ovo je model čizama koje optički sužavaju stopalo i detaljem na sredini sare optički sužavaju jače listove. Dakle savjet – ako tražite čizme koje imaju ova dva zadatka važno je da na bočnim dijelovima donjeg dijela imaju detalje (u ovom slučaju crni detalji i naglašen potplat), a na gornjem dijelu čizme, na sari detalj na sredini. Na primjeru ovih Högl čizama je i odličan kontrast svijetlo-tamno.

savjet-Högl-web-shop-modnialmanah-čizme

Jače noge i široka koljena
Ovo je školski primjer savršenih čizama za rješavanje problema jačih nogu. Tajna je u srednje zaobljenom vrhu čizme, definiranoj potpetici i spiralno dizajniranoj sari u čijim se spojevima zapravo gubi volumen nogu.

savjet-Högl-web-shop-modnialmanah-čizme

Skladne noge koje optički treba učiniti dužim
Kontrast između potplata i sare, ali i povišen stražnji dio koji dolazi točno ispod lista odličan je model čizama koje će optički produljiti noge i dati vam potrebnu visinu. Dakle, tražite li upravo takve čizme, ovo je školski primjer modela koji čini čuda kad ga obujete.

savjet-Högl-web-shop-modnialmanah-čizme

Više inspiracije, ali i info o čizmama iz teme potražite ovdje

Foto: Högl

Trenutno nema komentara

Comments are closed