Kako pretvoriti staru majicu u novu torbu? Lako!

Imate li pamučne majice kojih biste se željele riješiti, a nekako vam je žao jer su super kvalitete i s printom koji vam uvijek izmami osmjeh na lice, danas naučite kako od tog jednostavnog odjevnog predmeta napraviti ljetni detalj kojeg ćete rado nositi.

Koji ćete model napraviti ovisi i o tome koliko ste vješte ‘s iglom i koncem’, odnosno što sve možete napraviti šijući. No, znate nas- pojednostavljujemo uvijek maksimalno, pa tako i u ovom slučaju pokazujemo kako na najjednostavniji način napraviti torbu.

Dakle, princip je ovakav – raširite majicu pa joj izrežite rukave i ovratnik. To koliko široko izrežete rukave značiti će koliko će biti dugačke ručke vaše torbe. Ukoliko ćete je nositi ‘na rame’ neka budu šire, a za modele koje biste rado ponijele u rukama uže. Bivši ovratnik će postati otvor vaše torbe, pa pazite da nije preuzak ali i preširok. I na kraju kako stvoriti dno torbe? Vrlo jednostavno- skupite donji dio majice i zavežite čvrsti čvor kako biste dobili torbu. Napraviti to možete tako da je čvor vidljiv, ali i nevidljiv (ukoliko okrenete naopako majicu prilikom vezanja). Ljeto je uvijek godišnje doba kad u fokus ulaze neobičniji komadi. Ukoliko želite torbicu koja djelomično otkriva vaš sadržaj torbe žiletom napravite male ‘zarezotine’ koje će biti precool rupe na gotovoj torbi. Jednostavno, zar ne?

Trenutno nema komentara

Comments are closed