Zvonoliki rukavi su hit! Kako ih nositi?

Znate što ćemo mi odgovoriti – i ova modna ‘ludost’ treba biti u skladu s tijelom! Upravo zato budite oprezne prilikom odabira tunika, majice ili haljine sa zvonolikom rukavima. Njih ima različitih širina, ali i napravljenih od različitih vrsta tkanina.

Ovo su modni savjeti koji će vas dovesti do pravilnog izbora:
Pogledajte izgled svojih ruku. Koji je dio najjači? Ukoliko je to nadlaktica neka taj dio tunike/haljine bude uži, a širi dio počne od lakta. Na taj će način ruke izgledati uže. Obrnuto, tanje ruke će super izgledati prekriju li ih zvonoliki rukavi koji se počinju širiti od ramena. Imate li jednoliko tanke ruke nosite uže rukave s dva ili tri zvonolika detalja. Jednoliko pune ruke će izgledati uže odaberete li uže rukave s ‘tulipan’ završetkom.
Imate li kratke ruke nosite šire, ali kraće zvonolike rukave. Ovaj model rukava će optički ‘skratiti’ i jako duge ruke pa je prikladan izbor za jako visoke žene.
Prilikom odabira odjevnog predmeta s ovakvim detaljem dobro razmislite što njime želite pokazati. Ukoliko je rukav samostalan modni detalj pazite na izbor tkanina! Što je tkanina kompaktnija i čvršća rukavi će bolje stajati a ujedno i dominirati na vašem looku.

Kako kombinirati? Potražite inspiraciju…

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS