Kako nositi zvjezdice?

Iako su zvijezde detalji koji nas vežu za prosinac i blagdane, sve je više dizajnera koji svojim klijenticama žele zvjezdani look. Kako na pistama, tako i u svakodnevnom životu. U najavi proljeća 2017 u potpisom s.Olivera oduševila nas je plava tunika sa srebrnim zvjezdicama koja se savršeno kombinira uz traperice ili tamno plave hlače i bijelu košulju – sve ovisi kakav stil nosite.

Kako mi uvijek savjetujemo, evo i tri osnovna principa za nošenje zvjezdanog printa.
•  Pogledajte dio tijela koje se nalazi ispod zvjezdica. Imate li naglašena prsa, gornji i donji trbuh pazite na veličinu printa. Optički ćete izgledati vitkije ukoliko su zvijezde velike. Suprotno tome, žene bez oblina trebaju nosit sitniji uzorak.
•  Pazite na kontraste podloge i printa- što je veći kontrast (primjer je ova tunika s.Oliver) to je odjevni predmet lakše kombinirati za posebne i svakodnevne prilike. Sve ovisi što nosite uz njega.
•  I još nešto je važno – zvjezdice su obično zlatne ili srebrne pa ukoliko se odlučite za takav print pazite da uz njega uskladite i ostale modne detalje (nakit, metalne ukrase na torbama, cipelama).

s.oliver-modnialmanah-fashion

Trenutno nema komentara

Comments are closed