Kako nositi retro haljine?

Stegnut struk i nabrana suknja (puni krug) glavna su obilježja predivnih haljina inspiriranim retro lookom. Jedino što ih razlikuje od onih nekada su uzorci, boje i materijali koji se mijenjaju iz sezone u sezonu. Inspirirala nas je aktualna kolekcija Naf Naf u kojoj zavodi retro stil.

Želite li zablistati na obiteljskoj svečanosti ove godine? Naučite kako odabrati svoju retro haljinu!
• Koji ste tip građe tijela? Kruška, naglašenih bokova i bedara? Za vas je model haljine krojene tako da asocira na kombinaciju bluze i suknje. Kako biste optički izjednačili gornji i donji dio tijela neka gornji dio haljine bude ukrašen volanima.
• Jabuke su žene naglašenih prsa i trbuha, bez bokova. Kako su osnovni adut lijepe (tanje) noge idealna retro haljina bi trebala biti stroge forme i strogo naglašenog struka. Ukoliko je on u kontrastu s podlogom stvoriti će se optički privid lijepog struka. Pazite na izrez ( neka bude dublji) i duljinu haljine! Idealno bi bilo da haljina bude iznad koljena.
• Ženama bez oblina ovaj model haljine savršeno naglašava liniju tijela i čineći je ženstvenom i seksi.
• Skladno građene žene izgledati će seksi u retro haljini, posebno ukoliko u cijeli outfit uključe i ključne modne detalje – cipele visoke potpetice, retro torbicu, sunčane naočale.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS