Kako nositi prozirne košulje ovog proljeća?

Vjerojatno ste primijetile – trgovine su preplavile prozirne košulje. Ima ih različitih boja i krojeva, a najčešće dolaze kao točka na ‘i’ svakog total looka. Znate li kako nositi prozirne košulje ovog proljeća? I pristaju li one baš svakoj ženi?

Evo što morate znati! Za početak svaka, pa i prozirna košulja mora biti u skladu s vašom građom tijela. Što to znači? Prozirni odjevni predmet koji vam se sviđa dobro pogledajte te vidite pristaje li kroj vašoj silueti. Ako je odgovor da – fokusirajte se na tkaninu. Prozirne tkanine su zapravo fluidne konzistencije i kao takve otkrivaju dio tijela. U isto vrijeme mogu biti i prozirne i u boji pa birajte ono što možete uskladiti sa siluetom. Ovaj tip košulje dolazi i u printu pa što su obline dominantnije to neka bude i dominantniji print.

Dobar primjer je ova košulja koju smo pronašli u aktualnoj kolekciji modnog brenda C&A. Tkanina je prozirna, ali uzorak je dovoljno dominantan kako bi prekrio nedostatke građe tijela.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS