Kako nositi hlače širokih nogavica?

Uz cipele u ‘špic’ ova je modna sezona u znaku još jedne modne poslastice s kraja prošlog stoljeća- nose se hlače širokih nogavica! One pristaju kao dio dnevnog looka (u kombinaciji s kraćim i strukiranim sakoima) ali i u svečanim prigodama u kombinaciji sa svilenim bluzama.

hlače-modnialmanah-fashion

Znate li kako ih nositi i koji model odabrati?
• Široke hlače mogu biti duboke i plitke. Pazite koji ćete model odabrati kako bi hlače bile u skladu s vašom građom tijela. Što to znači? Imate li uske bokove neka hlače budu pliće. Suprotno tome, širi bokove i naglašen trbuščić bolje će izgledati u dubljem modelu ovih hlača.
• Koliko moraju biti široke hlače? Kako bi bile u skladu s vašom građom tijela hlače bi trebale biti (u najširem dijelu) 10 cm šire od linije bokova.
• Koji dio hlača se širi? Gornji ili donji? Imate li uske bokove hlače se mogu širiti od linije bokova. Bokovi će izgledati optički uže nosite li hlače koje se šire od linije koljena.
• Kako kombinirati? Hlače širokih nogavica uvijek nosite uz uže gornje dijelove. Odaberete li nešto šire znajte da vam je prijatelj građe remen kojim ćete naglasiti liniju boka.

hlače-modnialmanah-fashion

Trenutno nema komentara

Comments are closed