Jesenski glow look uz ova tri beauty proizvoda!

Ako od make up-a želite više toga u jednom – odličnu kvalitetu, inovativnost i odličan dizajn, zaljubite se (ako već niste) u legendarni talijanski brend Naj Oleari. Nastao je davne 1980. godine i od tada ne izlazi iz kozmetičkih torbica brojnih žena na svijetu.

Naj Oleari proizvodi u svom sastavu imaju samo prirodne sastojke i svi su bez parabena, dizajnirani u suradnji s vrhunskim stručnjacima koji idealno naglašavaju tradicionalnu talijansku kvalitetu i suvremenost dizajna.

Koja su tri IT proizvoda za ovu jesen?

Odlični tekući puderi Lasting Veil tekući puder bogate kremaste, ali lagane teksture ima odličnu pokrivenost s polumat finišom. Na licu stvara prirodni efekt, minimizira promjene boje kože, ujednačava ten i prekriva nesavršenosti na koži.

naj-oleari-make-up-šminka-beauty-modnialmanah

Lasting Embrace Lip Colour tekući je ruž za usne s mat završetkom. Lagana, klizna tekstura brzo se suši i stvara izuzetno dugotrajan i ultra ugodan sloj zahvaljujući hijaluronskoj kiselini. Boja je izjednačena već od prvog nanošenja a veliki postotak perlica kreiraju neodoljiv mat efekt. U ovom proizvodu nalazi se hijaluronska kiselina. Ne sadrži parabene.

naj-oleari-make-up-šminka-beauty-modnialmanah

Wonder Look Eyeshadow Palette Izuzetno meka i kremasta tekstura, vrlo učinkovita u pogledu primjene i fleksibilnosti. Oslobađanje boje je intenzivno i trenutno, bez ispadanja. Lagano se miješa i iznenađujuće je ljepljiv i dugotrajan, za savršen make-up koji traje cijeli dan. Formula sjenila u paleti Wonder Look sjenila za oči kreirana je prema konceptu čiste ljepote, utemeljene na principu da je manje više.

naj-oleari-make-up-šminka-beauty-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed